Gastronomie

We leveren wijnen van meer zo’n 50 wijnboeren aan gastronomische restaurants. Dit varieert van toprestaurants tot Bistro’s en wijnbars.. Maar allen op zoek naar een spannende en authentieke wijnselectie. Ons assortiment komt met name uit Frankrijk en de rest van Europa, maar ook daarbuiten hebben wij inmiddels veel moois gevonden. Wij zijn continu op zoek naar goede toevoegingen voor ons assortiment, dat zich dus steeds verder uitbreidt. Onze ruime selectie maakt ons een ideale partner voor de gastronomie.

Nu ook onze wijnen bij jou thuis!

Omdat wij willen dat je thuis ook van onze wijnen kunt genieten hebben wij deze online shop opgezet. Wij willen de particulier op zijn wenken bedienen met een wijnadvies op maat en een snelle levering. Cheers!

Over Dynamic Wines

De wijnhuizen waar wij mee samenwerken staan voor een frisse dynamische aanpak.. Zij behouden het goede uit het verleden, maar staan met de kennis van nu open voor verbetering. Deze nieuwe generatie wijnboeren, werken veelal biologisch of biodynamisch. Zij zien de wijngaard als onderdeel van een volledig ecosysteem en stimuleren een gezonde bodem. Zij streven naar een maximale expressie van de druif en terroir. In onze beleving hebben deze wijnen de toekomst. Ambachtelijk gemaakte wijnen waar je de herkomst in terugproeft! Dynamic Wines wil een dynamische partner zijn voor haar relaties. Of het nu gaat om een wijnadvies bij een diner, het opbouwen van een collectie in uw kelder of het invullen van de wijnkaart in een restaurant.

Vincent van Aarle

Met als achtergond Hoge Hotelschool en de Vinologen-opleiding was de interesse in wijn al vroeg gewekt. Na voor een tweetal wijnimporteurs te hebben gewerkt en vervolgens 7 jaar een Restaurant in Amsterdam te hebben gehad is hij gestart met Dynamic Wines. Dankzij zijn ervaring in zowel wijnhandel als horeca weet hij wat er speelt.